• Receptie | Jachthaven Strijensas
  • Ligplaats met uitzicht | Jachthaven Strijensas

Totaal 11 recensies

Klantreferentie

Hebben de Marix 24 voor een week gehuurd om door de Biesbosch en omgeving te varen. Heel leuke ontvangst door...

Meer...21-05-2018 Meer referenties

Intership 1100 VERKOCHT!!

Afmeting: 11.00 x 3.40 x 0.90
Bouwjaar: 1997
Prijs: € 49.900,00

Deze Intership 1100 motorkruiser is een ruim familieschip met veel comfort. Zo beschikt het schip over een ruime salon met grote zit, salontafel en tv met geïntegreerde dvd-speler. Voorin het schip bevindt zich het kombuis met 4-pits kooktoestel, koelkast (Isotherm) en aanrechtblad met wasbak en fonteintje. Tegenover het kombuis zit de deur naar de ruime natte cel met volledige douche en pomptoilet. In de voorpunt van het schip bevindt zich een hut met 2 slaapplaatsen in V-vorm.

De achterhut van het schip is tevens erg ruim. Via een deur vanuit de salon is deze hut te bereiken met groot 2-persoonsbed, voldoende (hang)kastruimte en een wastafeltje.

Tevens heeft het schip een complete technische uitrusting. Het schip beschikt over een 62 PK Nanni Diesel, welke in 2015 is nagekeken en deelrevisie heeft ondergaan (factuur aanwezig). Daarnaast beschikt het schip over een hydraulische boegschroef, een Eberspracher heteluchtkachel (diesel) en een 70 Liter boiler van Raritan. Ook de stroomvoorziening in het schip is recent aangepakt. Het schip beschikt over 2 Victron gel accu’s van 130 Ah uit 2015. Daarnaast is het schip voorzien van een Victron Multiplus 12/1600 omvormer en acculader in één.

Cosmetisch gezien is het schip in goede staat. In 2014 is het schip (romp en opbouw) volledig geschilderd met 2-componenten verf.

Het schip is te bezichtigen bij Jachthaven Strijensas. Klik hier voor het contactformulier.