• Receptie | Jachthaven Strijensas
  • Ligplaats met uitzicht | Jachthaven Strijensas

Totaal 14 recensies

Klantreferentie

Verrassende top locatie! Met een uitzonderlijk mooi natuur gebied op loop afstand. Veel voorzieningen die erg goed...

Meer...17-06-2019 Meer referenties

Camperplaatsen


Camperaars zijn van harte welkom bij Jachthaven Strijensas. Wij hebben meerdere ruime camperplaatsen ingericht op het afgesloten parkeerterrein van de jachthaven, met uitzicht op water en natuurgebied. In de nabije omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen. Strijensas is de ideale bestemming voor de liefhebber van watersport, natuur en rust. Bekijk ook onze pagina op Campercontact:


Adviesroute

Er zijn meerdere manieren om Strijensas te bereiken. Wij adviseren u indien mogelijk de Kiltunnel te mijden, aangezien dit een toltunnel betreft. Voor voertuigen hoger dan 2,30 meter, wordt een tol van € 5,- geheven.

In de omgeving zijn een aantal mooie, maar smalle dijkwegen die niet altijd even gemakkelijk te berijden zijn met een grote camper. In de buurt van de jachthaven is ook een monumentale ophaalbrug met beperkte doorrijdhoogte. Door op de links hieronder te klikken opent u de meest gemakkelijke route naar de jachthaven en vermijdt u deze smalle wegen en de ophaalbrug.

Let op! Indien u uw eigen navigatiesysteem gebruikt, voer dan Havenstraat in plaats van Sassedijk in.

Aankomst, Aanmelden & Tarieven

Bij aankomst kunt u zich melden bij het havenkantoor, dat zich op de begane grond aan de waterzijde van gebouw 3 op de plattegrond bevindt (zie plattegrond onderaan deze pagina). Na sluitingstijd van het havenkantoor kunt u zich melden in het restaurant of via de intercom bij het toegangshek. U kunt altijd bij ons terecht! Na uw aanmelding, krijgt u een pasje waarmee u het toegangsschuifhek kunt bedienen. Reserveren is niet nodig. De tarieven zijn:

Camperovernachting € 10,00 per nacht (open 15/1 t/m 15/12)
Elektriciteit € 2,50 per nacht
Water € 1,00 per 200 liter
Douche € 1,00 voor 7 min. warm water (open 15/3 t/m 15/11)
WiFi Gratis

Faciliteiten & Omgeving

In het naastgelegen natuurgebied "De Oeverlanden" kunt u prachtig fietsen en wandelen. Het gehele eiland De Hoeksche Waard is nationaal landschap en daarmee een ideale omgeving om van de natuur te genieten en tot rust te komen. Klik hier voor meer informatie over de omgeving en activiteiten in de omgeving.

De op het haventerrein aanwezige, voor camperaars meest relevante faciliteiten zijn:

  • Sanitaire voorzieningen (toiletten, douches)
  • Drinkwatertappunt en elektra-aansluiting bij de camperplaatsen
  • Stortplaats afval / chemisch toilet / vuilwater (alle gratis)
  • Speeltoestellen voor kinderen
  • Restaurant ‘De Batterij’ (open 1/4 t/m 31/10)
  • Wi-Fi (gratis)

Locatie op het Haventerrein

De camperplaatsen bevinden zich achterop het afgesloten terrein. Vanaf de camperplaatsen heeft u uitzicht op "het slootje" en het natuurgebied daarachter. In de maanden november t/m april staat het stallingsterrein vol met boten en zullen de camperplaatsen tijdelijk worden verplaatst naar de parkeerplaats vóór het restaurant, die eveneens op de onderstaande plattegrond aangegeven is.