• Receptie | Jachthaven Strijensas
  • Ligplaats met uitzicht | Jachthaven Strijensas

Totaal 14 recensies

Klantreferentie

Verrassende top locatie! Met een uitzonderlijk mooi natuur gebied op loop afstand. Veel voorzieningen die erg goed...

Meer...17-06-2019 Meer referenties

Omgeving

Strijensas

Onze jachthaven ligt in het dorpje Strijensas. Het dorpje heeft ongeveer 400 inwoners en is ontstaan rondom de sas (= sluis) van Strijen. Strijensas valt dan ook onder de gemeente Strijen en staat nog steeds bekend om haar historische sluis met ophaalbrug (bj: 1908).

Ontdek Strijensas rond.png

Natuurgebied ‘De Oeverlanden’

Recreatie- en natuurgebied ‘De Oeverlanden’ bestaat uit circa 200 ha. toegankelijke natuur, waar het water van het Hollands Diep vrij spel heeft. Vanaf de jachthaven geven de wandelpaden direct toegang tot de monumentale vuurtoren, het strandje, het uitzichtkasteeltje (Motte) en het vloedbos van de Esscheplaat. Hier kunt u schitterende wandel- en fietsroutes afleggen.

Supermarkt

De dichtstbijzijnde supermarkt en bakker bevinden zich in Strijen, ongeveer 5 km van de Jachthaven vandaan. In het havenkantoor kunt u boodschappenfietsen lenen om een boodschap te doen.

Iedere ochtend verse broodjes in de zomervakantie

In de vakantieperiode (juli en augustus) zijn er iedere ochtend verse broodjes te koop bij het restaurant.

Restaurant

Gelegenheid om na te genieten van een mooie boottocht of wandeling in de natuur is er in restaurant ‘De Batterij’. Het restaurant beschikt over een groot terras met uitzicht over Jachthaven Strijensas en rivier het Hollands Diep. Meer informatie vindt u op www.restaurantdebatterij.nl.

1 /