• Receptie | Jachthaven Strijensas
  • Ligplaats met uitzicht | Jachthaven Strijensas

Totaal 14 recensies

Klantreferentie

Verrassende top locatie! Met een uitzonderlijk mooi natuur gebied op loop afstand. Veel voorzieningen die erg goed...

Meer...17-06-2019 Meer referenties

Stalling & Botenlift

Jachthaven Strijensas heeft een stallingscapaciteit van 270 schepen op het afgesloten buitenterrein en 30 schepen in de botenloods. Wij besteden veel aandacht aan het veilig kranen, opbokken en plaatsen van uw schip op het buitenterrein of in de botenloods. Dankzij de jarenlange ervaring is uw schip bij ons in goede handen!


Er wordt gewerkt met vaste kraandagen. Het aantal kraandagen per week varieert en is afhankelijk van het seizoen. In onze online kraanagenda ziet u precies op welke dagen de kraan bediend wordt en kunt u gemakkelijk zelf een afspraak inplannen.

Klik voor specifieke informatie over de diverse stallingsmogelijkheden en de tarieven op de links hieronder.

Botenlift

De botenlift van Jachthaven Strijensas is geschikt voor het takelen van schepen tot 20 ton. Echter, het maximale draagvermogen van de botenwagen die gebruikt wordt voor het interne transport, is 18 ton. Daarom heeft Jachthaven Strijensas een aantal voorwaarden betreffende de schepen voor de stalling:

  • Maximaal gewicht: 18 ton
  • Maximale lengte zeiljachten: 15,00 meter
  • Maximale lengte motorjachten: 13,50 meter

Voor de inspectie en/of het schoonspuiten van het onderwaterschip, waarna de boot direct weer te water zou gaan, is alleen het gewicht bepalend.

Door de U-vorm van de kraan, kunnen zeilboten met staande mast de stalling in. De loods is echter niet hoog genoeg om met staande mast naar binnen te gaan. U kunt gebruik maken van de mastenkraan om uw mast af te masten. Meer informatie over de mastenkraan vindt u hier.

Onderhoud Aan Uw Schip

Het is uiteraard mogelijk om onderhoud aan uw schip op ons terrein uit te (laten) voeren. Houd hierbij rekening met het stallingsreglement. Jachthaven Strijensas voert zelf geen onderhoud uit aan schepen. Wel zijn er bedrijven die regelmatig voor onze klanten werkzaamheden verrichten op ons terrein. Hieronder vindt u een link naar het stallingsreglement en de adressenlijst van onderhoudsbedrijven.

Mijn schroefas moest vernieuwd worden, dus boot op de kant. Omdat ik in 2016 voor een kapotte boegschroef ook de kant op moest had ik Strijensas uitgekozen. Na deze ervaring was het niet moeilijk, wederom in Strijensas.. Geweldig hoe rustig en... Lees verder